026-840 39 19   |   info@bgwoon.nl   |  Login

  100% NO CURE NO PAY

Ervaringen

Borrit van D. - verkoper Monseigneur Bekkersstraat 8, Arnhem

"Een openhartige, fijne kerel die eerlijk en ijverig zijn vak uitoefent. Absolute aanrader."

Jos en Mattie - verkopers Groningensingel 671, Arnhem

"Wij kregen te horen dat we een andere woning konden krijgen, dus moest ons appartement snel worden verkocht. Wie wordt de makelaar?? Na veel info te hebben ingewonnen en diverse reviews te hebben gelezen, kwamen we uit bij Dirk. Een makelaar zoals je je een makelaar wenst. Goed, snel, geen blabla en niet te duur. We hebben hier zeker geen spijt van gehad! Nadat het appartement slechts 3 dagen in de verkoop stond, belde Dirk al dat er bezichtigingen aankwamen. De week daarna kwamen de eerste biedingen binnen en was de keuze snel gemaakt. Helaas kreeg deze koper de financiëring niet rond. Hoewel we bezorgd waren, vanwege corana- en vakantietijd, wist Dirk ons te overtuigen dat het allemaal goed zou komen. Hij had gelijk. Een paar dagen later had Dirk alweer een paar kandidaatkopers en was de verkoop alsnog snel geregeld. Dirk is een fijne, rustige en snelle makelaar, die met je meedenkt en waarin je vanaf het eerste moment van kennismaking vertrouwen hebt. Dirk doet wat hij belooft en dat alles voor een schappelijke prijs. Hij heeft altijd tijd als je een vraag hebt, geeft goede adviezen en is altijd bereikbaar. Verder is hij heel prettig in de omgang. Kortom, Dirk is de man die staat voor datgene wat hij belooft en met je overeenkomt. Dirk bedankt voor alle dingen die je voor ons hebt gedaan voor het wegnemen van onze (ten onrechte) gemaakte zorgen."

Jasper van A. - verkoper Gildemeestersplein 166, Arnhem

"Na 33 jaar in Arnhem gewoond te hebben, nu mijn appartement verkocht om naar Rotterdam te verhuizen. Een grote stap. In dit proces ontzettend goed geholpen en begeleid door Dirk. Een hele persoonlijke aanpak. Duidelijke taal hoe, waarom en welke stap te nemen. De woning is zoals voorspeld snel en voor een BuitengeWOONe prijs verkocht. BuitengeWOON makelaardij is een aanrader!"

Gimle en May - verkopers Dr. Willem Dreessingel 215, Arnhem

"De samenwerking met Dirk was zeer prettig. Hij zorgt er niet alleen voor dat het huis snel verkocht wordt, voor ons 10 dagen na het huis op de markt brengen, maar denkt in elk aspect met je mee. Dat creëert een goed gevoel over de verkoop. De volgende keer zullen wij ook weer voor BuitengeWOON kiezen. Niet te duur, maar vooral ook gewoon goed!"

P-inc Webdesign - verkoper Eusebiusbinnensingel 6-2 Arnhem

"Erg fijne makelaar die met je meedenkt. Geen gladde verkooppraatjes, verstand van zaken, goede service en daardoor ook een goed resultaat. Fijne communicatie, kortom die 5 sterren zijn dik verdiend!"

Familie Sanders - verkopers Pascalstraat 120 Arnhem

"Wij sluiten ons helemaal aan bij de woorden van Gerard en Corry aan Dirk! Het was ook voor jou flink aanpoten in deze bijzondere koop- en verkooptransactie. Dat heb je buitengeWOON super verzorgd. Ook wij zeggen dankje wel voor alles!"

Gerard en Corry - verkopers Pascalstraat 23 Arnhem

"Hoi Dirk, afgelopen tijd was voor ons een leuke en ook spannende tijd. We hebben te maken gehad met een buitenGEWOON geweldige makelaar. Nogmaals, dank je wel!"

Daniël en Olga - verkopers Hondsdrafstraat 15 Arnhem

"Hoi Dirk, bedankt voor je inzet en uitstekende service. In tegenstelling tot eerdere slechte ervaringen met makelaars, hebben we jouw aanpak en begeleiding als zeer positief ervaren."  

Steven en Elisa - verkopers Woodrow Wilsonstraat 14 Arnhem

"Wat wij vooral erg prettig vonden aan Buitengewoon is de informele aanpak en goede communicatie met ons. Makelaar Dirk heeft helemaal aan zijn vooraf aangegeven verwachtingen voldaan. Wij zijn erg tevreden over het verloop van A tot Z. Top!"

Dhr. M. Saaijer - verkoper Bredasingel 11 Arnhem

"Gekozen voor BuitengeWOON makelaars, omdat wij zagen dat Dirk recent in de buurt ook een kluswoning verkocht had. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel gekregen over de aanpak en ook de persoonlijke benadering in ons 1e gesprek, wat ik zeer prettig vond. Vanwege de afstand tussen mijn woonplaats en het aangeboden huis zocht ik iemand die al het werk uit handen kon nemen. Dirk heeft dat perfect opgepakt. Verkoop zeer goed verzorgt. Voor mij was de mogelijkheid via Mail, SMS en telefoon gewoon perfect. Altijd het gevoel gehad dat Dirk net dat ene stapje meer deed of wilde doen. Flexibel en meedenkend! De verkoop ging gewoon perfect!"

Twan en Dianne - verkopers Oudenboschstraat 19 Arnhem

"Dirk, bedankt voor je geweldige inzet. Je bent professioneel voor ons aan het werk gegaan en was altijd goed bereikbaar. Al snel hadden we vertrouwen in jou en je aanpak. We zijn erg tevreden over het resultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking!"

Mevr. S. Lim - verkoper Geldropstraat 86 Arnhem

"BuitengeWOON makelaars heeft mij uitstekend geholpen en begeleid bij de verkoop van mijn woning. Makelaar Dirk heeft met zijn onderscheidende aanpak de woning zeer vlot verkocht voor de best haalbare prijs en voorwaarden aan de hoogste bieder. Alles werd direct opgepakt en de woning in snel op Funda geplaatst. Ook de onderhandeling en het opstellen van de koopvereenkomst verliepen correct, duidelijk en in goed overleg. Makelaar Dirk is daarbij prettig in de omgang. Kortom, ik ben zeer tevreden."

Gea - aankoop Bergamotte 29 Arnhem

"Bij de aanschaf van mijn eerste koopwoning heb ik mij laten begeleiden door BuitengeWOON Makelaars. Ik heb deze begeleiding als zeer positief ervaren door het prettige persoonlijke contact, deskundige adviezen en goede bereikbaarheid. Best spannend, een woning kopen in de huidige markt, maar met de hulp en kennis van BuitengeWOON Makelaars is het gelukt, Dirk bedankt!"

Dhr. en mevr. Tarquinio - verkopers Simon Vestdijksingel 137 Arnhem

"Wij hebben gekozen voor BuitengeWOON makelaars vanwege de no cure no pay aanpak en de aantrekkelijke courtage. Je betaalt pas als de woning daadwerkelijk is verkocht, via de eindafrekening bij de notaris. Ons grote bezwaar bij de bekende namen was dat je vooraf hoge opstartkosten moet betalen, voordat er ook maar een bezichtiging heeft plaatsgevonden. Daar kwam dan nog een flinke courtage bovenop. Over de verkoop van de woning zijn wij zeer tevreden. Dit is vlot (binnen 1 maand) en professioneel verlopen, waarbij makelaar Dirk altijd erg flexibel is geweest en zo nodig in de weekenden en avonduren paraat stond. Hij heeft altijd alle tijd voor ons genomen om zaken nog eens uit te leggen en keek zeker niet op de klok. Wij durven gerust te zeggen dat BuitengeWOON makelaars de makelaar met de beste prijs/kwaliteit verhouding is van Arnhem en omgeving. Dirk, bedankt!"

Hilde en Bram - verkopers De Zeis 26 Arnhem

"Dirk heeft voor ons een succesvolle strategie uitgedacht en ons huis is daardoor binnen enkele weken en voor een goede prijs verkocht. Hij heeft ons hierbij goed geadviseerd en was altijd bereikbaar voor vragen. Zijn onderscheidende werkwijze trok onze aandacht en daardoor hebben we ook voor Dirk gekozen. Over het hele proces zijn we uitermate tevreden!"

Mevr. E. Louter - verkoper Nieuwe Plein 8-4 Arnhem

 "Fijne makelaar. Denkt met je mee in het hele proces, zelfs tot het moment waarop de handtekening onder de verkoopakte wordt gezet. Erg behulpzaam en vriendelijk, ook naar de "mogelijke" kopers toe. Een andere aanpak die werkt. Pakkende teksten op Funda die de aandacht trekken maken het verschil. Ik ben erg tevreden over het gehele proces en de afwikkeling. De volgende keer zou ik weer voor Buitengewone Dirk kiezen." 

Maarten en Manel - verkopers Auroraplantsoen 31 Arnhem

"Het concept van buitengewoon makelaars sprak ons erg aan, de makelaar had een goed idee hoe de woning het beste vlot verkocht kon worden en nam onze wensen er goed in mee. We kregen alle ondersteuning en hulp waarmee succesvol naar de overdacht toegewerkt kon worden. Wij hebben onze woning zo voor een goede prijs kunnen verkopen."

Jolanda en Albert - aankoop Dr. Christine Baderstraat 35 Arnhem

"Wij zijn erg tevreden met jouw begeleiding. Juiste persoon die goed op deze markt de weg weet. Zelfs op oudejaarsdag heb jij je voor ons ingezet. Er komt heel wat bijkijken om een huis te kopen. BuitengeWOON makelaars heeft heel wat werk uit handen genomen. Wij zullen je zeker aanbevelen, Dirk!"

Epko en Dina - verkopers Mahatma Gandhiweg 93 Arnhem

"Buitengewoon makelaars is echt een aanrader. Na aanvankelijke scepsis over wel of niet een makelaar in de hand nemen heeft Dirk ons positief verrast. Hij heeft een gemoedelijke doch duidelijke communicatie. Altijd bereikbaar zelfs buiten kantoortijden en (handig) via Whatsapp. Iemand die meedenkt in belang van de verkoper en met creatieve oplossingen komt. Voor ons met name een helpende hand geweest op juridisch / contractueel vlak. Kan begrijpend uitleggen waar het om gaat en wat voor jou belangrijk is. Kennis van de locale markt, een realistische prijsbepaling en een strakke strategie resulteerden in een vlotte verkoop (binnen 6 weken) van onze woning. Top!"

Dhr. J. Weetink - verkoper Schapenweide 90 Duiven

"Dirk, ik wil je nog even bedanken voor de verkoop van de woning, flexibiliteit etc.! Ik heb het als erg prettig ervaren en wens je veel succes toe!"